sobota 12. apríla 2008

Slovan majster,Košice plačú

Slovan: Hovi - Pavlas, Hančák, Kováčik, Srdínko, Hruška, Sersen - Kuľha, Döme, Pištek - Lažo, Kapuš, Sýkora - Baček, Hreus, Uram
Košice: Lipovský - Špelda, Javín, Droppa, Jendek, Kledrowetz, Mocek, Šterbák - Špilár, Faith, Bartoš - Huna, Kmiť, Gron - Miklík, Ščurko, Šimurda - Weissmann, Jenčík, Bartánus

Slovan Bratislava - HC Košice 3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
počet divákov: 8025 divákov

Slovan Bratislava získal po tohtoročnom dlhom boji majstrovský titul.Košice nakoniec nedokázali obrátiť sériu napriek tomu,že majster bol už hrozne nervózny.Posledný zápas vynikajúcej série vyzeral do posledných minút úplne rozhodnutý.Ale ked Košice zabrali do konca o majstrovy esťe rozhodnuté nebolo.Takže česť porazeným Košiciam,ktoré sa toto play off nevzdali a bojovali do posledného dychu.Gratulácia obhajcom titulu do Bratislavy.

Róbert Döme, kapitán Slovana: "Bolo to ťažké, chalani ale makali a urobili veľký kus roboty. Taký je, taký je hokej. Sme šťastní, že sa nám podarilo obhájiť titul. Dokázali sme celému Slovensku, že sme najlepší. Za celú sezónu sme si titul zaslúžili, veď sme vyhrali aj základnú časť. Košice však hrali vo finále veľmi dobre, všetka česť im, zdolali sme ich s veľkým kusom šťastia. Komplimenty aj Trenčanom, hoci sme ich zdolali rýchlejšie, boli veľmi dobrý súper, napokon ako všetky tímy v extralige. Vážim si, že som hral v takejto kvalitnej súťaži."

Peter Bartoš, kapitán Košíc: "Spravili sme chybičku, dostali sme gól. V druhej tretine sme mohli dať pár gólov aj my, ale nevyšlo to. Ale to je šport, trochu to bolí, sklamanie prejde. Mali sme super sezónu a nemáme sa za čo hanbiť."

Žiadne komentáre: