sobota 8. marca 2008

Zápas Martin vs Dukla Trenčín

Sumár 5teho zápasu :4200 divákov (vypredané). MHC Martin - Dukla Trenčín 4:5 po predĺžení a nájazdoch (2:1, 2:2, 0:1 - 0:0, 0:1).Úžasné zápasy prináša práve táto séria medzi Martinom a Trenčínom.Kde sa zatínajú päste a kde sú užastné akcie musí byť spokojný aj divák.

Zostavy:Martin:
Lakosil - Majeský, Hriňa, Polák, Vantroba, Kolba, Ďatelinka - Havel, Macho, Říha - Török, Beran, Podstavek - Dzerin, Koložváry, Markovič - Trokan, Mahdalík, Nátny
Trenčín:
Kováč - Homer, Křetinský, Malinský, P. Mikuš, Fatyka, Urban - Saliji, Kóňa, Čacho - Pardavý, Kollár, Král - Kútny, Húževka, Haščák - Trochta.


Ladislav Spišiak, tréner Martina: "Bol to zápas vynikajúcej úrovne. My sme ho dobre rozbehli, ale potom sme urobili chyby. Tie využil súper, ktorý je mimoriadne skúsený, ostrieľaný súbojmi v play off. V závere sa na mužstve prejavila únava, sily odchádzajú, aj hráči, teraz nám vypadol Ďatelinka. Odviezli ho do nemocnice, ale neviem, čo mu je, má čosi ako stlačené zuby."

Július Pénzeš, asistent trénera Trenčína: "Zápas sa pre nás začal nepriaznivo a Martinčania sa akoby už videli v semifinále. Ale my sme sa, trochu aj vďaka šťastiu, vzchopili, séria pokračuje a my sa tešíme na ďalší zápas. Budeme v ňom bojovať, so statočnými deviatimi útočníkmi, lebo sa zranil Trochta, má vykĺbenú kľúčnu kosť."

Žiadne komentáre: