sobota 22. marca 2008

Zaujímavý 4 zápas série Košice vs Skalica

Skalica: Rybár - V. Vlk, Gründling, M. Ivičič, Beňa, Škadra, Šille, Gula - Zálešák, Pálffy, J. Mikúš - R. Školiak, Kocák, Liščák - T. Višňovský, Pašek, R. Hartmann - Šátek, Horský, Malík
Košice: Lipovský - M. Šterbák, Javín, I. Droppa, Kledrowetz, P. Mocek, Špelda - Špilár, J. Faith, Bartoš - Šimurda, Kmiť, Rudolf Huna - M. Miklík, Gron, Jenčík - Weissmann, Pleva, Bartánus
HK 36 Skalica - HC Košice 4:2 (1:1, 0:0, 3:1) 4020 divákov.


Konečne sme mali možnosť vidiet krásny hokej aj v tejto sérii.Nič proti predoslým zápasom pred kamerami.Ale dnešný zápas mal najvyžsiu kvalitu.Séria je momentálne 2:2 a další zápas bude už pondelok máme sa teda na čo tešiť.Úžasná akcia strieda úžastnú akciu tak divák,ktorý nefandí ani jednému týmu sa musí nasítiť hokejovým nápojom krásy.Ale aj ten ktorý fandil jednemu s týchto dvoch týmov sa určite zápas páčil.Síce viac Skaličanom ale hokej je proste taký.Raz si hore a povbudzujes a inokedy si dole ale stále povzbudzujes.Skalické hladisko sprevázané trubkami dnes spravilo dobrú atmosféru.Tak isto neuznaný gól,ktorý podla všetkého aj mňa uznaný mal byť trošku zamúti vody.

Peter Oremus, tréner Skalice: "My sme do tohto zápasu išli odhodlane. Naozaj za poslednú tretinu si mužstvo zaslúži obdiv, že ten zápas dotiahlo takto do konca."
Anton Tomko
, asistent trénera Košíc: "My sme tento zápas začali lepšie ako včerajší. Vyšiel nám nástup. Škoda toho nepokrytia hráča hneď pred koncom prevej tretiny, keď sme dostali gól na 1:1. Ja si myslím, že to bol zápas dobrý, dramatický. O výsledku v prospech Skalice rozhodli dve hrúbky v našom obrannom pásme. Mňa osobne mrzí, že to bolo po tom, čo sme hráčom povedali pokyny a vznikla takáto chyba. Ak chceme vyhrať v Skalici, takýchto chýb sa musíme vyvarovať."

Žiadne komentáre: