streda 12. marca 2008

Trenčín vyhráva sériu štastným gólom

MHC Martin: Lakosil - Polák, Klepáč, B. Majeský, Hriňa, Kolba, Vantroba - Beran, Podstavek - Havel, Koložváry, Říha - Dzerins, Macho, Markovič
Dukla Trenčín: V. Kováč - Homér, Křetinský, Malinský, P. Mikuš, Fatyka, Urban - Čacho, Kollár, Král - Hanzal, Kóňa, Nemec - S. Saliji, Huževka, Pardavý - Marek Haščák

4200 divákov.
Trenčín vyhráva sériu a stáva sa posledným semyfinalistom.Výhra štastným gólom samozrejme nepoteší nestranného diváka alebo fanúšika Martina.Ako sa to stalo? Výtazný gól sa najprv odrazil od mantinela a Lakosil si neštastne tento puk zrazil do bránky svojou hokejkou.Trenčín tiež prepisuje históriu ked sa mu podarilo otočiť nepriaznivo sa vyvíjajúcu sa sériu.

Ladislav Spišiak (MHC Martin): "Myslím si, že úvod zápasu nám dokonale vyšiel, mali sme veľa presiloviek, aj piatich na troch, no hráči to nezvládli, nedali gól a len zvýraznili našu celosezónnu slabinu - premieňanie presiloviek. V oslabeniach sme dobrí, no v presilovkách góly nedávame, a to sa nám vypomstilo. No klobúk dole pred hráčmi, bojovali, dokázali vyrovnať, osud bol však k nám krutý. Mužstvo Trenčína je skúsené, to sú hráči, ktorí majú niečo odohraté, vedia zmeniť rytmus hry, čo robiť v ťažkých chvíľach."
Antonín Stavjaňa
(Dukla Trenčín): "Bola to obrovská bitka, hlavne nervov, bolo vidieť, že domáci veľmi chceli, no nervozita im zväzovala ruky. Často im v sľubných momentoch utiekol puk od hokejky. My sme celú hru stavali na najskúsenejších hráčoch a nakoniec sa nám to vyplatilo, v závere sa navyše šťastie priklonilo na našu stranu."

Žiadne komentáre: