štvrtok 27. marca 2008

Slovan vo finále

Slovan:
Hovi - Pavlas, Hančák, Kováčik, Srdínko, Hruška, Sersen - Kuľha, Kapuš, Hujsa - Lažo, Hreus, Kropáč - Döme, Pištek, Uram
Dukla:
Kováč - Malinský, P. Mikuš, Homer, Křetinský, Fatyka, Urban - Hanzal, Kóňa, Nemec - Pardavý, Kollár, Král - Saliji, Húževka, Čacho

Slovan Bratislava - Dukla Trenčín 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) počet divákov:8025

Sériu vyhráva Slovan.Trenčín sa za predvedený výkon nemusí hambiť.Zápas bol úžasný a je smutné,že jeden musel vypadnúť.Bola to krásna séria zápasov a svoje umenie Slovan ukáže vo Finále kto bude jeho súperom ukáze zajtrajší zápas.

Zdeno Cíger, tréner Slovana Bratislava: "Hostia zohrali dnes kvalitný zápas. Pre divákov to bol ozaj veľký zážitok. U mňa je veľká spokojnosť, teším sa najmä z toho, že sme to dokázali otočiť z 1:3. Chalani dali do toho všetko a potom bola aj radosť sa na to pozerať, ako si navzájom pomáhali a začalo sa dariť. Dúfam, že nám to vydrží aj na finále."
Antonín Stavjaňa
, tréner Dukly Trenčín: "Po šiestom zápase v Trenčíne, kde sme nevyužili druhý mečbal, som sa obával, že mužstvo bude dnes v útlme a fyzicky zdevastované. Ale dnes ukázali, že sa dokázali individuálne skoncentrovať na výnimočné stretnutie. Odohrali ho so cťou až na malé chybičky. Slovan vyhral zaslúžene. Ja dnes musím chlapcov pochváliť a chválim ich aj za celé play off."

Žiadne komentáre: