utorok 20. novembra 2007

Nemenovaný plátok útočí!










Kto nečítal nový čas nevie ,že podla neho je Nitrianska hokejová hymna od kontrafaktu.Nič by nebolo zvláštne keby sa klub hk Nitra od tejto hymny nedištancoval.Skutočnou hymnou Nitrianskeho týmu je predsa Gorgoija-Od modrej.Nikdy sa na Nitrianskom zimáku nehral Kontrafakt a hrala sa iba obľúbená pesnička od modrej.Za toto sme akože v porovnaní s ostatnými skončili na 4tom mieste.To že sme nízko v tabuľke však neznamená ,že nemáme svoju hrdosť.Gorgoija a jej pesnička od modrej by skončila minimálne na nejakom lepšom mieste ako na najhoršom štvrtom lebo je to kvalitná pesnička.Na stránke www.fans.sk nájdete v sekcii download pravú Nitriansku hymnu.

1 komentár:

585 povedal(a)...

Hi. Neda mi to (ani tu) nespomenut... Slovencina! Je to uz raz tak, kazdy pise co-to, co je ok, no nemysli pri tom na svoj jazy-rodny jazyk a teda Slovencinu!
Je to take tazke? Nie, az take tazke to nie je-ludia su lahostajni. Kaslu na to. To neznamena, ze aj ty mas na to kaslat. Mas divne sklonovanie (tusim v clanku pod tymto), nevies pisat ciarky tak ako by sa mali "skoncili ,tak" ma byt "skoncili, tak" a nehovorim o prvom pade mnozneho cisla muzskeho rodu atd atd.
Ocenujem tvoju snaho robit tuto stranku, i ked je uz dost stranok o hokeji, ale ok.

Taktiez, je nutne to traone OVEROVANIE SLOVOM (pred spamom)? Ak ano, nestaci to na 3, max 5 pismien? Ale az na 7, sak to je... A hlavne necitatelne.

Maj sa